S:t Patricks Day!

Det finns alltid något att fira, och idag är det en grön dag! Jag jobbar extra idag som vanligt så jag får se om jag orkar med några firanden idag dock...Jag  kom hem från fjällen i fredags och har praktiskt taget varit i en vilande psykos sen dess, alltså då menar jag, knappt kontaktbar, blek, seg reaktionsförmåga, ( jag tror att min hjärna fortfarande pimplar fisk ).

Jag har satt upp en del delmål i mitt liv i alla fall, och det känns rätt bra. Jag har hittat ungefär tio olika jobb som jag ska söka inför sommaren som verkar helt rätt för mig, det är inom behandlings svängen!
Jag ska börja gå på möten och involvera mig i en frivilligorganisation, (jag tänkte ringa och tracka dom iallafall).

Och jag har införskaffat mig ett bibliotekskort! Jag känner mig väldigt manad av att göra reklam för biblioteket just nu, för jag tror det är många där ute som har underskattat dess utbud och fantastiska utveckling!
Man får ett rött genomskinligt kort numera, bara det är värt det liksom, allt sker elektroniskt på biblioteken, man behöver alltså inte ha kontakt med en läskig och bitter tant längre ( pluspoäng på det ), och man kan surfa gratis på kortet ( tjing! ) , om man nu lyckas lista ut hur det fungerar.

Fem stjärnor för bibblan!

Workaholic

Andra dagen på nya extrajobbet dag.... det innebär alltså att jag klarade första dagen....

Jo jag tycker det gick rätt bra, jag utlöste inte inbrottslarmet när jag kom på morgonen, fast jag var smått säker på att det skulle hända. Att ge mig nycklar, kodkort och gallergrinds-instruktioner är som att be mig att lika gärna göra bomben in genom ett fönster för att komma in. Men det kan ju inte dom veta.

Jag lyckades med en diskmaskins-katastrof, (diskmedlet fastnade på något sätt i klumpar på tallrikarna), kokade kaffe som såg ut som te i slutprodukt, jag kopplade iväg någon viktig person från Norge ut i tele-space, skickade in ett besök i fel konferensrum och avslutade dagen vid femtiden genom att råka släcka ned hela avdelningen, (jag måste tillägga att jag då var först att gå hem på bolaget). Allt som allt gick det rätt bra.

Jag har beslutat mig för att satsa på studierna resten av veckan.


RSS 2.0