Teknikfreak

Jag lyckades aldrig komma in på bibliotekets trådlösa nätverk. För mycket teknik. Tanten i info rutan sa att man skulle använda sitt bibliotekskort för att få åtkomst. Jaha. hur hade hon tänkt det? Ska jag knögla in det i ett usb- uttag då kanske? För inget annat fungerar. Frustrerande.

Jag lyckades i alla fall fasta på en bänk mellan hyllorna "Kön och jämställdhet" och "Funktionshindrad". Jag märkte inte ens att det stängde förns lamporna släcktes.

Jag har påbörjat mitt examensarbete också, det känns rätt skönt. Men jag har en hel del tekniska problem där också. Vem tusan är nöten som kom på inställningar för index  på Word om jag får fråga? Jag bara förstår inte, jag kan väl erkänna att jag inte heller har lyckats att numrera mina sidor än. Jag funderar på att lämna in mitt arbete på lagning och putsning innan jag redovisar det.

Jag måste helt enkelt lära mig de här tekniska sakerna snart. Man överlever inte i den här världen med att enbart kunna såna extravaganta saker som att koka kaffe. (jag har lärt mig det nu genom trial- error metoden )

RSS 2.0