Nyår, durå?

Att vara nykter en nyårsafton sätter allt i perspektiv på ett sätt. Man kan mer läsa innehållet på sin mobil, och överväga att svara på vissa sms och skratta åt andra. Man ringer inte någon på listan som man igentligen borde ha raderat numret till, OCH, det bästa, man lämnar inga trassligt svamlande voicemail till någon. Kan inte bli bättre.
Tyvärr så är det bara jag som har insett detta så själv blev jag bombarderad med svårtolkade sms, (någon påstod bland annat i ett av dessa sms att jag hatade han för jag kallade han för fullis ;) Ett gammalt ragg hade ett troligtvis svagt ögonblick runt 01.15 och fyrade av ett kaffeförslag senare i veckan.

Tänk att man själv är så där.

För övrigt så träffade jag ett original också. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt detta, men, han hade troligen damp. Med en kombination av att han hade med sig en egen termos , han demonstrerade denna ivrigt för mig ett par ggr under kvällen och nu vet jag att den både är kokbar, (s.k flamable) OCH har ett påklistrat decilitermått på sidan. Tada.
Han gillade vodka och hallonsoda. 5 deciliter åt gången.

Han bad tvångsmässigt om ursäkt till mig för sitt uppträdande var femte minut. I början trodde jag verkligen att det fanns en orsak till ursäkten (som att han stod i soffan och hoppade, eller gjorde obcena tecken med sina händer), när jag väl upptäckte att så inte var fallet så var det dags att åka hem.

RSS 2.0